Renault Master T5

Delft

4.8
(10)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Handgeschakeld

3 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Manege Prinsenstad

Rijksstraatweg 145
2629JE Delft
NL

Kies een datum

Reviews

4.8
(10)
Bekijk alle reviews

Claudia Van der Kraan

Makkelijk te boeken. Goed te rijden. Goed in uit stappen voor het paard. En vooral veilig. Service was goed. Ik zou volgende keer misschien foto's maken bij het inleveren. Dat was ik vergeten. Afrekening binnen enkele dagen gehad.

Susan

Een aanrader. Prima bus. Schoon. Makkelijk op te halen.

Lisette

Ik had met spoed een veewagen nodig. De Renault Master T5 in Delft was beschikbaar en binnen een uur kon ik wegrijden met deze veewagen. Perfect.

Ester

Omdat ik zelf geen vervoer heb voor mijn pony's heb ik gisteren de vrachtwagen gehuurd om naar kliniek te gaan: Wat een geweldige oplossing. Het is een hele mooie vrachtwagen die je heel flexibel kunt indelen, makkelijk te gebruiken is, ook als je alleen bent. Hij ziet er heel goed onderhouden uit. De verhuurders waren super aardige mensen die alles netjes bijhouden en flexibel waren, ik kon op de dag zelf de ophaaltijd nog aanpassen. Echt heel blij dat deze service nu ook in onze omgeving beschikbaar is. Als ik weer een keer op pad moet met mijn pony's ga ik hem zeker weer huren.

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master T12
4.8
(6)
Renault Master T12
Hagestein
Renault Master T6
5
(5)
Renault Master T6
Kudelstaart
Renault Master T4
4.7
(7)
Renault Master T4
Scherpenzeel
Renault Master T8
5
(1)
Renault Master T8
Scherpenzeel
Renault Master T7
4.8
(12)
Renault Master T7
Scherpenzeel
Renault Master T9
5
(1)
Renault Master T9
Scherpenzeel
Renault Master T10
5
(5)
Renault Master T10
Alkmaar
Renault Master T1
5
(2)
Renault Master T1
Scherpenzeel
Renault Master T2
4.7
(10)
Renault Master T2
Scherpenzeel
Renault Master T11
Renault Master T11
Weert