Renault Master T4 Delft

4.6
(5)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Handgeschakeld

3 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Manege Prinsenstad

Rijksstraatweg 145
2629JE Delft
NL

Kies een datum

Reviews

4.6
(5)
Bekijk alle reviews

Isabelle

Mooi systeem om een paardenwagen in je buurt te vinden!

Maria

Ik huurde een horsetruck voor mijn jaarling. Van de medewerkster kreeg ik goede tips waar ik op moest letten bij het vervoeren van jonge paarden, super fijn! Het bedrijf geeft geen hooinetten, dus neem je eigen zak mee!

Ingrid

Afgelopen weekend een paardenvrachtwagen voor 2 paarden en 3 personen in de cabine voorin, gehuurd bij Anemone. We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door Valeriya. Het was de eerste keer dat we een paard gingen vervoeren, dus het was best spannend. Ik kon enkele weken voor de eigenlijke huur, een afspraak maken om een proefrit te maken. Ik werd hartelijk ontvangen en Valeriya heeft me uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt. Daarna hebben we een proefrit gemaakt. Valeriya gaf af en toe een aanwijzing en gaf info waar ik op kon letten als ik een paard achterin zou hebben. Toen ik de wagen ging halen voor de huurperiode, werd aangeboden of ik nog een keer samen wilde rijden voordat ik ‘m mee zou nemen. De wagen was in uitstekende staat en netjes. Ik heb het als zeer aangenaam en ontspannen ervaren om ons paard met een kleine vrachtwagen te vervoeren. Echt een aanrader!

Josien

Wij durfde onze merrie met veulen niet in een trailer te vervoeren, daarom hebben we ervoor gekozen om een paardenwagen te huren. Het verschuifbare tussenschot is ideaal. We voelden ons erg veilig onderweg.

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master T2 Scherpenzeel
5
(5)

Renault Master T2 Scherpenzeel

Renault Master L1 Weert

Renault Master L1 Weert

Renault Master T5 Schaijk
4.7
(6)

Renault Master T5 Schaijk

Renault Master T6 Scherpenzeel
5
(6)

Renault Master T6 Scherpenzeel

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen