Renault Master T3 Scherpenzeel

4.9
(8)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Automaat

5 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Horsetrucks For Rent

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland

Kies een datum

Reviews

4.9
(8)
Bekijk alle reviews

Andrea

Elke keer ben ik weer super blij als ik met een Horsetruck op pad ga! Het comfort voor jezelf en voor het paard is echt ideaal. Ik vind het zoveel prettiger en veiliger voelen dan met een trailer. Ook laad mijn paard veel fijner en onderweg heeft hij veel meer rust. De service is tot nu toe altijd super goed!

Nicoline

Voor deelname aan een stamboekkeuring in Hessen was het vrachtwagentje ideaal. Alle bagage voor het meerdaagse evenement paste erin. Minpuntje was dat halverwege de terugweg door een storing de airco uitviel, pluspunt is dan weer dat je - ook op zondag - de mecanicien van Anemone kunt bellen die je uitlegt hoe je de storing kunt wissen. Het is deze service die je niet meteen bij iedere verhuurder vindt, dus dat zou voor mij een reden zijn om de volgende keer dat ik weer een vrachtwagen nodig heb deze bij Anemone te huren.

Dennis

I had a perfect experience with renting the 2 horse truck. Everyone was quite helpful and the truck is new and very clean . Great service.

Renee Kok

Voor de 2de in vrij korte periode een wagen gehuurd. Mooie, schone wagens. Voorzien van alle comfort. Het allerbelangrijkste vind ik de mensen zelf. Heel vriendelijk en super meedenkend.

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master T7 Exloo
4.7
(10)

Renault Master T7 Exloo

Renault Master T2 Scherpenzeel
5
(6)

Renault Master T2 Scherpenzeel

Renault Master T8 Delft
5
(1)

Renault Master T8 Delft

Renault Master T1 Scherpenzeel
4.7
(7)

Renault Master T1 Scherpenzeel

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen