Renault Master T7 Exloo

4.7
(10)
Delen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode Meer informatie

Omschrijving

Deze paardenwagen is extra veilig om hengsten, merries met veulens en jonge paarden te vervoeren! Door de pro safety inrichting heeft elk paard zijn eigen compartiment. Het verschuifbare tussenschot creëert een grote ruimte voor een merrie met veulen. Ook kan je hierdoor makkelijk je paard opzadelen op de paardenwagen. De camera in het paardengedeelte schakelt bij het achteruitrijden automatisch over naar de achterzijde van de paardenwagen. Elektrische ventilatie, dag- en nachtverlichting maken het reizen comfortabeler en veiliger. De trekhaak kan 2.500 kg trekken en heeft een extra opstap zodat je makkelijk in en uit de paardenwagen kunt stappen.

Kenmerken

Handgeschakeld

3 zits

Pro-safety

Airco

GPS

Trekhaak

Camera

Rijbewijs: B

Met verzekering

Aanbieder

Hippisch Centrum Exloo

Valtherweg 27-A
7875TA Exloo
NL

Kies een datum

Reviews

4.7
(10)
Bekijk alle reviews

jane

Heerlijke vering. Alles degelijk achterin bij het paard. Bediening sloten prima. Volgende keer weer!

Dorien

Wij hebben een 2,5 jarige hengst met deze Renault Master vervoerd. Voor ons als hobbyfokkers een spannende aangelegenheid. Maar het verliep uitstekend dankzij deze Horsetruck, die speciaal en extra veilig ingericht is voor hengsten. Ook de cabine is zeer comfortabel en schoon, met goed zicht op de paarden. Een aanrader!

M.M.

Werkelijk super de paardewagen in Exloo. Het is een beetje prijzig maar de auto en service is echt geweldig, mijn paard liep zonder blikken of blozen de kar op en stond tijdens de hele reis heel rustig. Wij komen zeker terug!

Linda

Wat een fijne ervaring. Van het ophalen in Exloo tot aan het terugbrengen. Een heerlijk nieuwe auto van alle gemakken voorzien en ontzettend prettig om in te rijden. Opladen in Frankrijk met ons paard ging heel eenvoudig. De lange rit naar huis was ook goed te doen, vanwege alle comfort. Dikke aanrader!

Meer weten?

Wil jij nóg meer informatie over deze paardenwagen of meer weten over boeken bij Horsetrucks for Rent in het algemeen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk verder en professioneel op weg!

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk alle trucks
Renault Master T5 Schaijk
4.7
(6)

Renault Master T5 Schaijk

Renault Master T8 Delft
5
(1)

Renault Master T8 Delft

Renault Master T10 Alkmaar
5
(1)

Renault Master T10 Alkmaar

Renault Master T1 Scherpenzeel
4.7
(7)

Renault Master T1 Scherpenzeel

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen