Verhuurpunt Scherpenzeel

Verhuurpunt Scherpenzeel

Terug naar overzicht

Verhuurpunt Scherpenzeel

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u onze voorraad uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoop specialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenwagen in optimaleconditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Daarnaast zijn wij een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent.com.  Onze medewerker Valeriya helpt je graag verder wanneer je de gehuurde paardenwagen komt ophalen.

Dichtsbijzijnde tankstation:
Esso, Het Zwarte Land 31, 3925 CK Scherpenzeel

 

Impressie van dit verhuurpunt

Reviews

Daphne

Moest twee jonge hengsten vervoeren. De vrachtwagen is zeer veilig. Mijn paarden waren rustig.

Maartje Kapteijns

Goede service en uitleg. De rit verliep vlekkeloos!

Willem

Mijn veulen is begin dit jaar geboren. Ik heb de wagen gebruikt om het veulen samen met de merrie thuis te brengen. Ging super.

Anouk

Super blij dat ik een vrachtwagen kon huren toen mijn vrachtwagen kapot ging! Dezelfde dag nog opgehaald en naar het NK gereden!

Renee Kok

Voor de 2de in vrij korte periode een wagen gehuurd. Mooie, schone wagens. Voorzien van alle comfort. Het allerbelangrijkste vind ik de mensen zelf. Heel vriendelijk en super meedenkend.

Liza

Mijn paard had veel minder stress in de vrachtwagen. De elektrische ventilatie is ideaal als het warm is.

Ingrid

Afgelopen weekend een paardenvrachtwagen voor 2 paarden en 3 personen in de cabine voorin, gehuurd bij Anemone. We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door Valeriya. Het was de eerste keer dat we een paard gingen vervoeren, dus het was best spannend. Ik kon enkele weken voor de eigenlijke huur, een afspraak maken om een proefrit te maken. Ik werd hartelijk ontvangen en Valeriya heeft me uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt. Daarna hebben we een proefrit gemaakt. Valeriya gaf af en toe een aanwijzing en gaf info waar ik op kon letten als ik een paard achterin zou hebben. Toen ik de wagen ging halen voor de huurperiode, werd aangeboden of ik nog een keer samen wilde rijden voordat ik ‘m mee zou nemen. De wagen was in uitstekende staat en netjes. Ik heb het als zeer aangenaam en ontspannen ervaren om ons paard met een kleine vrachtwagen te vervoeren. Echt een aanrader!

Anita

Wij kregen een zo goed als nieuwe paardenwagen mee die uitgebreid werd uitgelegd bij het ophalen. Super service!

Caroline

Ik ging met mijn dochter haar nieuwe pony ophalen. De pony was erg rustig en ging heel gemakkelijk erin. Handige tips gekregen van Valeriya.

Dion Litjens

Wat een heerlijk busje om in te rijden en van alle gemakken voorzien! Echt een top vervoersmiddel voor zowel de paarden als personen.

Sharon

Top paardenwagen

Karl

Perfecte truck voor een merrie met een veulen. Je kan het schot naar 1 kant kunnen verplaatsen om één grote ruimte te creëren. Vriendelijk personeel.

Mariska

Onlangs een 2 paardswagen gehuurd! In 1 woord geweldige service en fantastisch rij comfort in een nieuwe Anemone wagen. Echt een aanrader!

Dennis

I had a perfect experience with renting the 2 horse truck. Everyone was quite helpful and the truck is new and very clean . Great service.

Najat El bali

Top👍

Kyra

De reis verliep super en de paardenwagen reed geweldig.

Theo

Mijn paard naar een nieuwe stal in Oostenrijk gebracht. Topservice

Marlous

Een zeer vlotte reis gehad naar de nieuwe stal van ons paard. Geweldige vrachtwagens.

Kiara

Great service. I could have a test drive before my trip. The truck drives very smooth and is safe for horse transportation. Surely using it again when I am back in Holland.

j.a. schenk

Mega fijne service, top vrachtwagentje. wij hebben genoten op concours, en zijn blij dat we gebruik mochten maken van het de fijne Renault master T1.

Lotte

Snelle en efficiënte service.

Verhuurpunt informatie

Horsetrucks For Rent

Verhuurpunt Scherpenzeel

Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
Nederland

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen