Prijzen

Prijzen (incl. BTW)

Per dag € 165,- 100 km vrij*
Weekend € 330,- 100 km vrij*
Week € 660,- 100 km vrij*
4 weken € 1.980,- 1000 km vrij*
* Aantal kilometers per huurperiode

Extra kilometers

Het kan voorkomen dat er meer kilometers gereden worden dan het aantal vrije kilometers per huurperiode. De prijs van de extra kilometers per auto zijn € 0,30 per kilometer incl. btw.

Borg

Log in als jij al een account hebt bij Horsetruck for Rent of vul jouw (betaal)gegevens in via de button ‘Registreren’. Controleer vervolgens voor de zekerheid nog alle gegevens, volg de verdere aanwijzingen, betaal vooraf en rond de boeking af. Wij vragen vooraf een borg van €500,- te voldoen. Uiteraard ontvang je alle boekingsgegevens in één overzichtelijke mail. Doordat de betaling en de borg (vooraf en apart) via ons is verlopen, heb jij geen gedoe met de financiële afhandeling. Het is voldoende om enkel de bevestigingsmail aan de dealer te laten zien, zodat je jouw paardenwagen voor de gewenste huurperiode mee kunt nemen. Bij het retourneren van de paardenwagen wordt de borg min de kilometerkosten teruggestort op jouw rekening.

Verzekering

De paardenwagens zijn AllRisk verzekerd. Het eigen risico bij schade(s) is maximaal €1000,- excl. btw.
De schade die door de paarden zelf wordt aangericht is niet meeverzekerd. Schade aan het onderstel en/of dak als gevolg van het niet goed inschatten van de hoogte (van bijvoorbeeld een tunnel of viaduct) is niet meeverzekerd. Alle schades moeten direct worden gemeld bij Horsetrucks for Rent.

Start met boeken

Succesvol opgeslagen!

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen