Dealer Schaijk

Verhuurpunt Schaijk

Back to overview

Dealer Schaijk

Wij zijn familie de Bie. Wij zijn hobbymatige fokkers die onze privé dressuurstal in Schaijk gevestigd hebben. We vinden het erg leuk om een verhuurpunt van Horsetrucks For Rent te zijn. Het contact met de klanten vinden we belangrijk. Een tevreden klant staat voorop.

Het paardenbloed stroomt door onze aderen. We proberen elk jaar een paar dressuurveulens te fokken uit onze merries. DB Stables is een privéstal. Connie jureert nog regelmatig en onze dochter Floor rijdt fanatiek dressuur. Zo gaan we ook graag naar concoursen en keuringen toe. We zijn echte paardenliefhebbers die daarom ook erg blij zijn met de vrachtwagentjes van HTFR. Het zijn super degelijke wagen die van alle gemakken voorzien zijn. 

Routebeschrijving:

DB stables is een privé dressuur stal gelegen aan de rand van Schaijk. 

Vanaf de A50 neem je afslag Ravenstein en dan volg je de N277 richting Schaijk. Bij de tweede rotonde neem je de 1e afslag naar Schaijk en vervolgens neem je de 2e afslag naar links de Kleingaalseweg in. Stop bij nummer 4a.  

 

Vanaf de A59 neem je afslag richting Heesch/Schaijk. Bij de rotonde ga je naar links en vervolgens rijd je rechtdoor bij de stoplichten richting Schaijk /Grave op de N324. Bi j de 2e stoplichten sla je linksaf de Scheisestraat in. Daarna ga je de 1e weg rechtsaf de Kleingaalseweg in. Stop bij nummer 4a.

 

Dichtstbijzijnde tankstation:

Esso Reek bij de rotonde

Argos Schaijk

TinQ Reek

Lukoil Schaijk

 

Impression of this dealer

Reviews

Irene

2 paardsvrachtwagentje gehuurd, zowel voor paard als mens comfortabel vervoer. Fijne service ook!

Priscilla

Mijn minipony’s zijn veilig vervoerd met deze mooie paardenwagen! Er zit geen zaagsel in de wagen bij het ophalen.

Ester

Omdat ik zelf geen vervoer heb voor mijn pony's heb ik gisteren de vrachtwagen gehuurd om naar kliniek te gaan: Wat een geweldige oplossing. Het is een hele mooie vrachtwagen die je heel flexibel kunt indelen, makkelijk te gebruiken is, ook als je alleen bent. Hij ziet er heel goed onderhouden uit. De verhuurders waren super aardige mensen die alles netjes bijhouden en flexibel waren, ik kon op de dag zelf de ophaaltijd nog aanpassen. Echt heel blij dat deze service nu ook in onze omgeving beschikbaar is. Als ik weer een keer op pad moet met mijn pony's ga ik hem zeker weer huren.

Jan

Erg handig om via 1 platform je paardenwagen te kunnen huren door heel Nederland!

aranka

Superfijne wagen om mee te rijden, alles er op en eraan maar geen overbodige toeters en bellen. Gebruik is eenvoudig en de paarden waren heel rustig tijdens vervoer. Nette ontvangst en afhandeling ter plekke - zeker aan te raden!!

Bas

Mijn dochter heeft geen trailer rijbewijs, daarom waren wij opzoek naar een andere oplossing als ze op wedstrijd gaat. Bij Horsetrucksforrent worden wij gastvriendelijk ontvangen en geholpen!

Ron

Geweldig om op vakantie te kunnen gaan met de paarden. In de paardenwagens van horsetrucksforrent past het allemaal!

Dealer information

Stall Bame

Verhuurpunt Schaijk

Kleingaalseweg 4a
5374CV Schaijk
NL

Je wijzigingen zijn succesvol opgeslagen